Hotels Elba

Voor de mooiste hotels in Elba bent u bij Elba Vakantie aan het juiste adres. Elba is een prachtig eiland waar u de perfecte combinatie vindt tussen zon, zee, cultuur en sport.

Neem nu contact met ons op

Hotels Elba

8

Bij Elba Vakantie heeft u keuze uit verschillende prachtige hotels in Elba. La Locando del Volterraio is daar een voorbeeld van. Dit is een klein viersterrenhotel in een prachtige en rustige omgeving. Het hotel maakt onderdeel uit van Residentie Sant’Anna, die zich bevindt in de golf van Portoferraio. Deze residentie ligt op een groot stuk land en ligt op slechts 400 meter van het kleine Bagnaia. Dit plaatsje heeft een geweldig strand met fijne kiezelstenen. In dit hotel vindt u een park van drie hectaren met olijfbomen, eiken en oleanders. Dit maakt het de ideale vakantiebestemming voor een ontspannen vakantie in Elba. Centraal in het park vindt u ook nog het volgende:

  • Twee tennisbanen
  • Zwembaden
  • Speeltuin voor kinderen
  • Napoleontische villa met een Club House
  • Restaurant

Onze accommodaties in Elba

Naast dat u bij ons terecht kunt voor hotels in Elba, zijn wij ook specialist op het gebied van villa’s, vakantiehuizen, resorts en appartementen. Wij hebben alle locaties zelf bezocht om de kwaliteit, sfeer en gastvrijheid te ondervinden. Hierdoor weten wij precies wat we aanbieden en zijn we bekend met de accommodaties en de omgeving. Wij zijn dus als geen ander in staat om u te adviseren over een vakantie in Elba. We kunnen daarom uw behoeften en eisen optimaal invullen en voor u een vakantie op maat verzorgen.

spiaggia-portoferraio-386x412Het weer in Elba

Vanaf het vroege voorjaar tot en met het najaar heeft u in Elba de garantie voor mooi en zonnig weer. Elke periode is dus eigenlijk ideaal voor een vakantie in Elba. In de zomer komt u er voor de zon en de zee en in de lente voor het bloeien van de prachtige bloemen. In de herfst kunt u er kastanjes en eekhoorntjesbrood oprapen en is de wijnoogst perfect. Kortom: vanaf het voorjaar tot eind oktober kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Elba.

Elba Vakantie

Alle accommodaties die wij aanbieden hebben wij zelf bezocht. Dit zien veel van onze klanten als een groot voordeel. Wij weten hierdoor namelijk precies wat we u aanbieden en we hebben zelf de sfeer en kwaliteit van de hotels in Elba ondervonden. Daarnaast staan wij bekend om onze service en betrouwbaarheid. We zijn echte kenners van Italiƫ en kunnen u bovendien een advies op maat geven.

De combinatie van de prachtige zee en stranden met een geweldig landschap maakt Elba een unieke vakantielocatie. Het kan zowel een ontspannende als sportieve vakantie worden en ook de cultuur in Elba is prachtig. Bekijk onze accommodaties eens en neem contact met ons op om uw vakantie te boeken.