Elba vakantie

Elba is een mooi eiland voor de kust van Toscane. Het staat bekend om haar blauwe, heldere zee en haar prachtige stranden. In combinatie met een geweldig landschap maakt dat Elba tot een unieke vakantielocatie in de buurt van Toscane. Naast dat u in Elba heerlijk kunt uitrusten, is het ook de perfecte locatie voor verschillende sportactiviteiten. Zo kunt u er duiken, snorkelen, hiken, fietsen, golven en zeilen. Nadat u actief bezig bent geweest kunt u weer heerlijk ontspannen in de thermale baden van San Giovanni. Een vakantie in Elba kan dus de perfecte combinatie zijn van ontspanning, cultuur en sport.

Neem nu contact met ons op

7Elba Vakantie

Elba is een prachtige bestemming voor wanneer u op zoek bent naar de perfecte combinatie van zon, zee, cultuur, natuur en gastronomie. De kustlijn bestaat uit een aaneenschakeling van prachtige stranden: variƫrend van brede stroken zand tot kleine rotsachtige inhammen. Naast deze mooie stranden kunt u ook genieten van de pittoreske dorpjes, zoals Cavo, Rio Marino en Marciana. Een vakantie in Elba is goed te combineren met een verblijf in Toscane. Het ligt namelijk op slechts 45 minuten varen van het Toscaanse Piombino.

Accommodaties in Elba

Bij Elba Vakantie vindt u de mooiste accommodaties in Elba. Wij zijn specialist op het gebied van de volgende accommodaties in Elba:

  • Villa’s
  • Vakantiehuizen
  • Hotels
  • Resorts
  • Appartementen

Zoals u kunt zien bieden wij verschillende soorten verblijven. Wij hebben alle locaties zelf bezocht om de kwaliteit, sfeer en gastvrijheid te ondervinden. Hierdoor weten wij precies wat we aanbieden en zijn we bekend met de accommodaties en de omgeving. Wij zijn dus als geen ander in staat om u te adviseren over een Elba vakantie. We kunnen daarom uw behoeften en eisen optimaal invullen en voor u een vakantie op maat verzorgen.

DSC_0158Voordelen Elba Vakantie

Een groot voordeel van een vakantie boeken bij Elba Vakantie is dat wij alle accommodaties die wij aanbieden zelf hebben bezocht. Wij weten wat we u aanbieden, want we hebben zelf de sfeer en kwaliteit van alle locaties ondervonden. Daarnaast staan wij bekend om onze service en betrouwbaarheid. We zijn echte kenners van Italiƫ en kunnen u bovendien een advies op maat geven.

Boek uw vakantie in Elba

Bent u op zoek naar een zonnige vakantiebestemming in Europa? Dan kunt u heel wat maanden per jaar goed terecht in Elba. Vanaf het vroege voorjaar tot en met het najaar heeft u in Elba de garantie voor mooi en zonnig weer. Dit in combinatie met cultuur, het prachtige strand en de Zuid-Europese sfeer maakt Elba een geweldige vakantiebestemming. Wilt u de beste kwaliteit voor een goede prijs? Boek dan nu een prachtige vakantie in Elba bij Elba Vakantie en neem contact met ons op!